MAKAZASTE POLU-PLATFORME

 

Prednosti makazstih polu-platformi

1. Plitka i jeftina jama za izradu 80x85cm, vaše je da uradite jamu prema našem nacrtu i da ulijete anker ploče koje dobijete od nas.

2. Širina nagaznog dela platforme 900mm, platforma prati ugao naginjanja prikolice.

3. Nije bitno da prikolica gazi sredinom rampe, zato što ne postoji mogućnost izvrtanja na stranu suprotno od koša zbog sistema makaza.

4. Platforma od 8 metara je opremljena sa dva para makaza sa 4 hidraulična teleskopska cilindra italijanske proizvodnje, hidraulika sadrži i zupčaste razdeljivače protoka što obezbedjuje ravnomerno podizanje bez obzira gde se teret nalazi.

5. Platforma je vijcima pričvrsćena za anker ploče tako da je nazavisna od jame, lim nagaznog dela je SUZA 7/8mm i pričvrsćen je vijcima sa upupčenim glavama,tako da može da se montira i demontira veoma lako.

6. Veoma lako upravljanje platformomom zbog komandnog ormana sa ručnom komandom (dzojstik) i daljinskom komandom za bezbedno upravljanje.

7. Mala potrošnja E. energije Motor 3kW.

8. Cena je sa montažom, sa prevozom, sa hidrauličnim uljem, sa El ormanom….Kompletna namontirana, puštena u rad…GARANCIJA 3God. od dana puštanja u rad.